Betrouwbare geschiedenis, fundament voor de toekomst

Beck & v.d. Kroef is officieel opgericht in 1898. We opereren inmiddels dus al in drie verschillende eeuwen. De heer W. Helms, van oorsprong banketbakker, stond aan de wieg van het bedrijf, samen met zijn zwager de heer Swaager.

Nadat de heer Helms in 1943 overleed, is het bedrijf voortgezet door de toenmalige echtgenoot en de heer E.W. Beck. De laatste was op dat moment al jaren werkzaam bij het bedrijf in de functie van bedrijfsleider. Na de oorlog kwam zijn broer de heer H. Beck ook in het bedrijf.

Naamsverandering
De gebroeders Beck hebben begin jaren zeventig de naam van het bedrijf veranderd in Gebr. E.W. en H. Beck Loodgieters. Na het overlijden van de heer H. Beck in 1985 en het eerdere overlijden van de heer E.W. Beck, is het bedrijf overgenomen door de heer R.J. Reijns. Hij werkte al sinds zijn 14e jaar bij het bedrijf. In de jaren negentig zijn de zoon en dochter van de heer Reijns in het bedrijf komen werken. De toekomst van het bedrijf werd hiermee gewaarborgd.

Fusie
Na een goed verlopen driejarige samenwerking aan de vervanging van het loodwerk aan de St. Bavo toren te Haarlem, zijn Beck loodgieters en Chris van de Kroef B.V. uit Badhoevedorp gefuseerd. Dit resulteerde in het huidige bedrijf Beck & v.d. Kroef B.V. Momenteel telt de organisatie 80 gedreven, ervaren en goed opgeleide medewerkers.

Contact

Printerstraat 21 T 020 - 682 43 85 E info@beckvdkroef.nl
1033 RT Amsterdam   KvK 33177377

Wij zijn per direct op zoek naar leerling en volslagen monteurs 

Klik hier voor informatie

Inlog personeel